Tuesday, September 24, 2013

Majlis Akad Nikah Kakak Barbie (Yana & Mehdi) .



Assalamualaikum.....

Alhamdulillah mereka mengikat tali pertunangan pada 1/4/2013 yg lepas...

Tanggal 14/9/2013 mereka selamat diijabkabulkan....

Tahniah buat Yana & Mehdi....

Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah...InsyaAllah...



Kami tiba di rumah abang ipar selepas solat Asar..... sempat rakamkan gambar2 persediaan majlis...






Cenderahati utk tetamu...dalam tu ada coklat....





 Susunan atur meja makan utk tetamu...





Yang ni yg tak sabar nak makan hehe... sedap! Abang ipar buat konsep gerai-gerai selain menu utama nasi & lauk pauk... antaranya kueteow goreng... roti bom... tosei... cakoi...kambing panggang... etc...






Laluan utk pihak pengantin lelaki malam tu.... 




Hannah yang happy... Hannah memang rapat dgn kakak barbie otomatik dgn Mehdi pun dia rapat...





 Sangat meriah.... 












Lihat renungan pengantin lelaki tu... nampak ikhlas... nampak penuh kasih sayang... so sweet :-)





Hantaran kedua belah pihak...





Laluan pihak pengantin lelaki di waktu malam.... cantik sangat :-)





Walaupun hujan malam tu... tetap berjalan lancar.... hujan rahmat...





Pengantin bergambar dgn adik perempuan pengantin lelaki sekeluarga....comelnya si kecik tuuu...





Tetamu dihiburkan dgn alunan lagu2 ......




Dah lewat malam sebenarnya.... orang ajak bergambar pun dah malas... tapi aura si kecik ni buat eynda bangun jugak bergambar hehehe...





Finally....kami satu family bersama pasangan pengantin...





14 comments:

Cik Puan Rara said...

wow meriah sgt.cantiknya~

syalinda johari said...

wahh...sama cantik sama ensemmm...
meriahnya tengok majlis tu...

Nana Aris said...

Salam,

cantiknya wedding! meriah sangat nampak wedding tu.

kalau berminat dengan supplement from Shaklee, saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

Ann Ishak said...

sama cantik sama padan pasangan pengantin tu :)

Me said...

meriahnya walaupun buat kat rumahh

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tahniah... sama tarikh dgn majlis nikah sy :)

ieda immi said...

majlis yg romantik dan elegen
pengantin pun comel !

Ietams said...

cantiknya..
nampak esklusif majlisnya

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya pengantin kak eynda...majlis dia pun sweet n romaatic...hah igt kakak barbie...dlm blog akk dulu ada cerita yg hannah suka pggil kak sepuounya kakak barbie..cantikntikny

CT said...

wow..cantiknya pengantin...huhuhu

Alin Marlini said...

cantik kakak barbie.....

Khai♥Rin : anies said...

SELAMAT PENGANTIN BARU

Mama Aida said...

Lawa bunga2 disitu...moga bahagia mereka hingga jannah.

Zieta Bakar said...

Assalamualaikum..
Salam Ramadhan..
Maaf menganggu..

D'INAH CATERING..

Sekiranya pihak Tuan Sri,Puan Sri/Datuk/Dato/Datin/YB/Tuan/Puan/Encik/Cik berminat untuk sebutharga katering,sila hubungi kami di talian 012-2949044 atau email dinahcatering@yahoo.com

Pelbagai pakej menarik kami tawarkan bagi majlis seperti:-

-PERKAHWINAN/PERTUNANGAN
(Ada diskaun diberikan sepanjang ramadhan untuk,semua pakej)

-
AQIQAH

-
RAMADHAN

-
HARI RAYA AIDILFITRI/
AIDILADHA

-
DOA SELAMAT

-
KORPORAT

-
PERKEMAHAN/KURSUS

-
BUNGKUS

Serta lain-lain..

Lokasi utama
=Bukit Beruntung,Rawang,Selangor

☺Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails