Sunday, March 24, 2013

The Croods...Kami Dah Tengok *wink*



Assalamualaikum....

Dah tengok The Croods petang semalam di TGV 1 Utama.

5 bintang eynda kasi!!

Yeayyyy!!

Sangat best... dari awal start sampai habis sikit pun tak kecewa....

Yg belum tengok pegi la... rugi tak tengok tau...

Jalan citer takmau cakap la... pegi tengok ok ;-)


Seterusnya...gambar2 buang masa kami...

Enjoy...













Sekian ... Trima kasih sudi baca Eynda's Diary ;-)







26 comments:

ibh_sue said...

Asslmkm Kak Eynda.
Makin lawo anak dara tu..Heee.
Love u hannah

Puan Mimi said...

kita pun dah tengok, mula2 mcm tak best, lama2 best sangat.. citer tu penuh dengan kasih sayang dan tanggungjawab kan?

:: Mrs.Eady :: said...

dah tgk!dah tgk!bestttt :)

KhaiRin : anies said...

rs berkurun x tgk kartun kt wayang... ;-)

IdaShazana said...

Seronok ke tgk cite katun kt wayang?

eynda said...

Ibh sue...thanks.. Alhamdulillah ..moga dia membesar sebagai anak yg solehah dunia akhirat :-)

eynda said...

Puan mimi... haah mesej yg nak disampaikan tu sangat bagus ...

eynda said...

Mrs Eady... yeayyy :-)

eynda said...

KhaiRin... ni pun al maklum la ada kanak2 ribena...kena la tengok gak kartun kat cinema :-D

eynda said...

IdaShazana... kalau movie animasi lagi best tengok kat cinema dari kat tv... :-)

fazianbatrisyia said...

Bagus dapat luangkan masa dgn anak2...mesti mereka rasa dihargai...

Amanda Suria said...

nak bawak anak dara tgok la...

izzeyda said...

Btul 2, mmg best sgt kan kak Eynda.. Dah bawak anak2 tgk ari rabu lps..Ms mcm ni jer dpt luangkan dgn diaorg..

Tihara said...

alamak rasa teringin nak tengok dah lama tak gi cinema :)

farra8979 said...

bestkan the croods kak eynda... me oso like it very much... ^^

eynda said...

Fazianbatrisyia... kannn...sesibuk mana pun eynda cuba cari masa utk family... penting tu :-)

eynda said...

Amanda suria... bawak tau.. memang best :-)

eynda said...

izzeyda... tu la cuti sekolah aje la dapat kumpul 2 beradik ni pun :-)

eynda said...

Tihara... tengok jangan tak tengok... eynda pulak dah lama tak tengok movie org dewasa...asyik citer budak2 je hehehe...

eynda said...

farra8979... haah kan... berbaloi la tengok :-)

Mama2Q said...

saya memang ketinggalan bab2 katun ni..eheh

yuzi musa said...

eynda dah makin slim...jelllyyyy... huhu

cuti sekolah baru ni ingat nak bawak anak tengok bola kampung..tapi x sempat...

♥ Wina ♥ said...

best ek? harus bawak anak² nie :)

salam kenal kak..eh blh ke panggil kak? :)

QASIH MAMA said...

Selalu jengok blog ni tp silent reader je la....byk info sy dapat...tentang rumah, motivasi diri untuk kurus n macam2 lagi...

mamapp said...

mama baru jer nak ajak syafi tgk.. tp lewat dah ni hii

QA's ~ mamapapa said...

uhuhu!!mcm best je the croods ni..ramai yg bg positive review..anak2 sy tak suka tgk wyg..takut gelap,huwaaa!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails