Tuesday, November 13, 2012

Petrosains KLCC Nov 2012.


Assalamualaikum.....

Last Saturday bawak anak2 ke Petrosains KLCC...

Menarik.... cuma bila dah pegi time cuti sekolah ni kena bersesak-sesak la so tak banyak yg sempat anak2 explore....

Tiket masuk utk pekej 2 dewasa, 2 kanak2 adalah RM30...

Enjoy the photos...






























































































































11 comments:

Ena's Palace said...

tetiba rasa mcm tgk star wars lak..hehehe
menarik yer...anak2 bole belajar mcm2...

Nora Karim said...

nampak macam seronok... tak pernah sampai lagi... nanti nak p lah...

syalinda johari said...

macam syokn ja ni...hehehee..

Nurul Ain said...

selama ni ingat mahal harga tiketnya.tak sangka 4 org rm30 je.nanti nak pegi la!.

Alin Marlini said...

biar betul harga tiket tu kak eynda..igt mahal...

syafisyifa' said...

Besnya kak eynda....rasa mcm nk p jugak


Lama saya xsinggah cni.semoga kak eynda sihat hendaknya

rohayu osman said...

nmpk cm seronok je budak2 tue

IdaShazana said...

memang petrosains dok dlm waiting list, bila la nk sampai sana

Uncle Lee said...

Hello Eynda, I enjoyed looking thru all the well taken pics here. You got great looking kids.
And I bet your kids had a great time with the fascinating displays.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

Mizz ErMa said...

bestnya..sy xpenah lg sampai kat petrosains nie..T.T

Mama2Q said...

salam eynda..nak tau tak, 2 ke 3 hari lepas saya bangun buka blog, baca sekali blog eynda, pastu tertido, siap mimpi eynda sekeluarga dtg umah saya kat kedah....time raya, tp tak sempat nak bagi duit raya kat anak eynda....hahaha...sampai termimpi2....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails