Monday, February 13, 2012

Fries Aje Punnn....

Lokasi : kat rumah, Hannah baru balik dari kindy & request fries....mama pun masuk dapur goreng fries....



Hannah : Dah siap fries??

Mama : Dah....

Hannah : Semua mama pandai masak.... kenapa mama pandai masak?

Mama : Sebab mama terrer masak... (actually tak tau nak jawab apa)

Hannah : Woohhh.... best la sekarang mama dah boleh masak........

Mama : ???? (Goreng fries aje pun...errkkk selama ni mama boleh masak ke tak boleh masak??)




Eehhhh.... konpius melanda....







16 comments:

lionteen said...

kihkih. fries pun ok gak tu. hehe

Huda said...

hehe, biasalah kak budak2..fries pun ok apa..sedapp

LiAnA said...

budak2kan.. apa pun takpe asalkan mak yg masak hihi

eiza said...

Budak-budak memang sincere...

Amiizaa2001 said...

comel hehehhe

KhaiRin : anies said...

hehehe tp ati ttp kembang kn?kn?

sisdee said...

mgkin sbb fries tu fav dia kot tu yg puji mlambung hahahahaa

ratusiput said...

eh ada jugak kak eynda org yg taktau goreng fries... :)

mama maman said...

Hahaha.. pandai hannah puji mama dia..:)

Pretty Ryna said...

biasa la anak mama...puji mama dia la...

Lia said...

hahaaaaha.. hannah confius tu nak puji mama dia tapi tersilap guna ayat.. hehehee

intan morsalin said...

hannah mmg pandai...

adarnadzmie said...

seronoknya klu dpat pujian anak2 kan..hehe...

si tuan putri kiUt said...

huhu mesti sedap kan fries tu heheh

Azhariah Zuber said...

fries sedap.tu dia kata kita pandai masak. hehe

cik iman said...

hehehe..sweeet lil hannah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails