Monday, September 5, 2011

Edisi Raya.


Selamat Hari Raya semua!!

Mesti seronok sambutan raya masing2 kan.... kami baru balik dari kampung Sabtu lepas....balik ke kampung Sabtu sebelum raya....cuti sakan....Alhamdulillah masa nak balik kampung kami tak terperangkap dlm kesesakan highway....cuma masa nak balik shah alam je highway jem...semua pakat nak balik rumah masing2 dah kan... 6 jam jugak la perjalanan sg petani - shah alam & kami singgah RNR beberapa kali....

Raya tahun ni Hannah dah pandai main bunga api....








Seronok la anak-anak sebab berkumpul dgn cousin2 diaorg...

Gambar2 raya eynda dah upload separuh dalam facebook. Nanti eynda buat entry dlm blog pulak... hari ni dah start persekolahan lepas seminggu cuti kan... rutin harian kembali seperti biasa la...

Tahun ni kami tak buat open house.... tapi kalau nak datang beraya boleh aje... cuma bagitahu awal skit so eynda boleh prepare apa-apa yg patut... kalau tidak, teh o & biskut 4 segi aje la ye hehehe....gurau je :-D







13 comments:

CT said...

Cepat ya Eynda upload akk nk tgk...hi3

sisdee said...

selamat hari raya eynda..maaf zahir dan batin ;)

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan

selamat hari raya..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

shuntek baju hannah
*Selamat Hari raya
Maaf zaher baten

alyyani said...

teh o ais biskut 4 segi? hehehe.. sama la kot kalau sape yg main terjah je :p

♥MAMASYAZA♥ said...

teh o ngan biskut 4 segi tu, memang sedap, tambah time hujan, lagi sedap cicah

Tihara said...

wahh..hannah wat pe tu..selamat hari raya eynda

JUM SERTAI GIVEAWAY DI BLOG SAYA

Farra Dhelina said...

slmt hr ry kak eynda! :)

MommyCT said...

Selamat hari raya buat eynda sekeluarga :)

Bitt (double IS) said...

woo manyak yer bungapi...nak sikittt hannahhh...akekekkekee

norh said...

Salam Aidilfitri :)

Softtouch [Hanim] said...

selamat hari raya kak eynda n maaf zahir batin....xy pun jalanan pergi n balik kg xjem cume kereta byklah..

Phat said...

selamat hari raya maaf zahir batin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails