Tuesday, May 3, 2011

Red Is The New Pink??

Red is the new Pink kah??

Hehehehe....kalau hubby dengar ni konfirm takmau pakai baju kaler merah dah :-p

2 minggu lepas eynda balik kampung sebab ada wedding...tema ialah merah. Wah!! Pening kepala mana mau cari baju kaler merah...selak2 lemari jumpa le baju raya tahun bila ntah...ada kaler merah..ok le...takyah beli baru...kebetulan memang kami anak beranak ada sehelai sorang baju kaler merah atau dekat2 merah....takyah beli baru jugak hehe...Hannah pakai Pink!!





Tahu tak..sejak wedding ni eynda dah jatuh cinta dgn kaler merah!!




Tahu tak dalam banyak2 occasion...dalam banyak2 tempat kami pegi...kat tempat wedding jugak le hannah jumpa kembar boria dia hehehe....baju sebijik!! Rambut sebijik cuma kaler rambut tak sama....lepas2 tu kembar hannah tu buang getah rambut dia...boleh jadi kompius bila tengok dari belakang sampai hubby pesan ikatkan rambut hannah...nanti tertukar anak ahahaha....




Best jugak ye buat tema2 ni....


Wedding di hujung minggu di utara...kami balik kampung naik kapal terbang aje ...pengalaman kedua hannah naik kapal terbang....pengalaman ke4 bagi adam....nampak stewardess hepi je dia sebab ingat itu "awan dania" hehehe....

Cuma masa kat kampung Hannah tetiba demam...sampai lembik dia...hari ahad malam sampai shah alam rupanyer badan dia naik rashes akibat demam...terus pegi klinik ambik ubat...seminggu jugak la hannah tak pegi kindy...tapi now hannah dah sihat macam biasa...

Hujung minggu ni ada invitation dari neighbour....tema merah atau biru....so kaler apa kita nak pakai?? *wink*




** rujukan : 23/04/2011









15 comments:

Miza Yusof said...

merah dan pink memang favorite color miza :)

Jiejah @ Iza said...

i luv merah tp pink ada sket takut nak pakai sbb kulit x berapa nak cerah hihihi

aanie said...

hehe...hannah pakai baju sama!!

sy pun suka merah gak!!!

edelweiss said...

cik putih, tuh cikgu zainoriah kan...kenduri anak dia ka?

aNaYaNa said...

tema merah sekali lagi la k.eynda..hehe..owh im in love with blue rite now..

Cik Firus said...

nak komen jugak..da lame x komen sini..hehe

color merah ni ok je tp org x brani pakai sebab menyerlah sangat..for me i luv the blue one..biru firus..hehe

btw akak cantik je pakai baju color ape2 pun :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

i like REDS....

Qaseh chenta said...

merahnye makngah.....cantik merah tue...merah darah.....meriah....

Ena said...

cantik...

terang benderang jek..
ena suka gak merah tp tusung tak leh la color merah.. muka nampak kusam.. suka pakai cam kak eynda.. merah +hitam+putih.. :D

kakchik said...

salam eynda. kakchik pun suka warna merah terutama jika red-on-black.

Alin Marlini said...

Alin pun suker kaler merah..meriah...

Along Maklong said...

merahnya..!! cantik.. hehe..
maklong pun suka merah.. dari kereta sampai barang dapur semua merah tau.. baju.. kurang sikit sebab maklong ni gelap orangnya.. huhu

Aunty P Baek :) said...

ahha sucinye la budak . awan dania yang dea tepikir

hanani0210 said...

sebenarnya warna merah ni kalau pakai kena gayanya..mau dua tiga kali org toleh tengok..memang cun :)

Jom baca ni: Produk Lancome Free RM2000 from Contest Nuffnang..

Jom baca ni: Jenama kapas muka juga penting tau..

ArELeEz said...

birulah plak! he3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails