Friday, February 19, 2010

Jom Mandi Kolam.....

Hari tu hubby cuti sampai selasa...tapi selasa tak pegi mana la sebab hubby kena buat keje ofis kat rumah....lepak2 je...sebelah petang kami bawak Hannah mandi pool ... dah takyah pegang2 dia lagi...dia berdiri dlm kolam pun dah takat pinggang...cuma pantau je la...layan gambar k..




Gambar ni macam dlm gua kan...



Adam ngasuh Hannah...



Hannah tak tengok kamera sebab dok tengok mama dia...isskk...


Buat apa tu??
Eynda tak pernah berendam dalam jakuzi tu....tunggu berendam dlm tub jakuzi kat rumah baru la hihi...




Sukanya diaaaaa...



Nak terjun slide.....



Adam kulit gelap dah gara-gara berpanasan kat tugu negara hari tu :-D


Aksi terapung.....kalau mama dia yg buat mesti tenggelam ekekekekek....




Terapung kat kolam dewasa pulak.....


Kalau boleh hari2 diaorg ni nak terjun pool....



Nampak tak pondok kat belakang tu....tempat buat BBQ....ada jugak yg buat besday party tepi pool....Time nak balik rumah mesti Hannah melalak takmo balik....hari yg dia turun dgn ayah dia aje mesti meraung teruk ...menggelupur time ayah dia dukung....bila turun dgn eynda sekali kurang skit dia melalak....

Mandi le puas2 dlm pool ni....nanti rumah baru takde pool depan rumah....kena pegi kat club house...jawabnyer weekend aje la boleh mandi pool hihi....jakuzi mama?? No..no..no.. ceehhh...kedekut :-p





32 comments:

Farra Dhelina said...

best la tuh ada jakuzi sendiri..

huhu fra tak tau swimming..cuma tau terapung je mcm adam! haha..tapi syiok jgk..relax je..tenang..

Ezzah said...

comel la hannah nih! :)
a'ah la kak, yang gambr 1st tuh, macam dalm gua jeee... :D

adikmanje@ellyazarmilia said...

amboi...sakan adam/hannah mandi-mandian...adik pun suker buat cam adam tu...sedar2 kepala terantuk je kat tepi kolam..hehehehe...lawa la kolam kat umah eynda..nampak pun bersih...apartment yg adik beli ni takde kolam...huhuhuhu...dulu masa sewa punya ada...syok je berendam..

tifa said...

Syok berendam waktu anas panas ni...Dah lama Tifa tak swimming ni....

M said...

ohh camni eh rupa pool hehehe. cantik. dulu dari bilik saya boleh nampak pool tapi sekarang pokok2 dah lindung. rumah mummy belakang pool tu.

bestnya eynda buat jakuzi kat rumah baru nanti! :)

Nana said...

kalau umah nana ade pool mcm ni hari2 pon irdina mau terjun...mati nak layan. atau mule2 je jakun..hahah

gelap nampak adam. heheh...berpanas di tugu negara ye. kami sefamili pulak berjemur di pantai...abih kulit yg dh mmg gelap neh!

mamaaerish : said...

bestnyer pandai brenang... kalo kami abisla... hik3...

Syikin said...

bestnyeee mandi manda... cam ne adam terapungkan diri tu arrr... kiter...dah tua2 ni pon masih x pandai swim..huhuhu

Mr PenyuBiru said...

cuaca panas sebegini memang syok dpt berendam dalam pool.

Salina Ahmad said...

cute tgk hannah....rendam dlm pool memang best....tp takleh lama2x nanti lemau plak...he he he

Rinna said...

Dalam cuaca panas2 gini mmg seronok ler dpt mandi kolam.. Kan main lagik anak dara tuh swimming ekk.. cute jerk tgk dak tecik tuh.. :)

Alida Ali said...

Bestnya rumah ada kolam...

Ena said...

wahhh.. bestnyer mandi manda kat pool.. hannah tu cam muke akak juge kan.. cantek!

pandai adam berenag yeh!.. ena.. kompem tenggelam.. heh3x..

|| NaFiRaa || said...

bukan takat budak2 jek sonok.. ai yang mak budak nih pon patang tgk air.. muahahahha..:))

maya amir said...

bestnye terapung... saya terapung tak pandai2 ni camne? hehehe...

LiAnA said...

hehehe mama adam tu mcm tak sabar je nk terjun gak kekeke...cute tgk 2 beradik ni.. sayang adam dgn hannah..


budak2 ni mmg suka main air ler.. dah kecut2 tgn pun masih nk berendam lagi...

Azmiezas said...

Panas2 ni mandi best tapi biarlah teduh sikit kan??..

NeenaAnuar said...

wahhh.. sgtt syiokk tengok diaorg mandi kolam... nie yg buat neena lagi tak sabar2 nak gie holiday nie... huhuhu...

pssstt... besttt nyer kak.. umah akak ade jacuzzi nanti yek! harus nanti2 kak eynda beronline dari tub jacuzzi... ahakss!!

Softtouch [Hanim] said...

ni lah best kalu uamh ade pool kan..xyah nk pg mana2 pun, mandi jelah kat situ...

babyluv_ayang said...

eynda kenapa tak swimming sekalik....hehheh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rendam kaki je sis???
hehehehe...
takut tenggelam ke???
g suruh adam ajar terapung...
hehehehe...

Lady of Leisure said...

cantik pool kat umah kak eynda... lady dulu sibuk beli swim suits ngan float segala.. skrg clubhouse bebetul belakang rumah lady... sejak dok sini dekat setahun baru sekali je mandi situ hehe...

me said...

love ur picca, jelas n terangg

TK said...

Musim2 cuaca panas ni..it's nice 2 b in the water..

Mrs. Zuki said...

Bestnye pool kat umah Enyda ni.....bukan setakat pool..jakuzi ngan tempat slide pun ada.

Mama Azlina said...

bestnya main air..tambah2 lagi musim panas nie..

Chik Na said...

seronok tgk anak-anak eynda main pool...

eynda said...

Farra...atleast tau jugak terapung macam adam tu...akak tak reti :-p

eynda said...

ezzah...tu la hubby pun cakap macam suasana dlm gua :-)

eynda said...

adik...kat sini ada 3 block...setiap block ada swimming pool yg berbeza design...pandai ye adik terapung macam adam tu...eynda takat berendam je la haha..

eynda said...

Tifa...sekarang ni basuh pinggan pun rasa macam berendam dlm pool kekekeke....sambil basuh sambil main air :-p

eynda said...

M...rumah mak M tu dekat block A kot...block A punya kolam dekat dgn semi-d tu...yg eynda punya ni ngadap stadium shah alam...jakuzi termasuk dlm harga rumah dah hehe...tapi free katanyer :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails