Sunday, November 8, 2009

99HTN Day 8.

Baru hari ke8 hihi...ok update menu...weekend macam tak teratur skit pemakanan....especially kuantiti air...selalu kurang minum air masak :-(


Bangun pagi : H20 500ml + London Express Coffee (LEC) semug
Nanti eynda citer pasal kopi nih...



Breakfast : Soto Meehoon semangkuk + jus limau asam boi.
Siap bagitau kat pekerja restoran tu ai takmo nasi impit.....dia kata memang takde nasi impit pon kalau nak meehoon soto...hehe...sekadar berpesan...mana tau ada nasi impit kannn...



Snack : 100% juice (grapefruit + carrot) 1 glass.



Lunch : Nachos Tostada (3-4kpg nachos) + Quesadillas satu set + ice coffee tadak gula!
Tunggu gambar di entry akan datang.


snack : fruit jus 1 can.


Dinner : Meehoon sup semangkuk.



Total H20 per day : 1.5 liter
Workout : tadak.



Start esok nak lebih strict pasal pemakanan....coz pegi LWM tunjuk menu eynda hari2, konsultant masih belum puas hati...haaiihh...nak strict macam mana lagi nih???

8 comments:

Lady of Leisure said...

oh kalau join LWM ni kita kene kasi report kat depa menu harian kita ek kak eynda?
bagus jugak kan, dengan cara tu kita akan lebih berdisiplin..

IdzaLia said...

displinnye kak eynda makan ek.. bagus lah..

sisdee said...

oh stress nk pos comment asyik error jek....:(

miszrLina said...

hushhhh.... lunch menu sgt best...

tunggu eynda upload picas...hehe

amik LWM eh? ok tak? apa pun..kena control our diet gak kan...

chaiyokkkkk ^_^

eynda said...

Lady..buat masa ni diaorg nak tengok apa akak makan...nanti baru diaorg bagi meal plan yg betul2 strict...meal plan hari tu adalah flexible...yg akak bakal dapat ni takde pilihan atau-atau dahhh...

eynda said...

Lia....takde disiplin sangat tu...

eynda said...

sisdee...eynda ingat dah takde problem error???

eynda said...

miszrlina....nanti eynda buat entry makan2 tu...kamera dlm kete plak...ha'ah masuk LWM tapi still diet & workout...tak bergantung 100% kat slimming center :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails