Monday, October 5, 2009

Rumah Terbuka Aidil Fitri ~ Me aka alamaktuan

Lepas habis tengok show kat TUDM kami pegi lawat rumah cahaya SPK jap...pas tu lunch kat Restoran Kayu Manis Bukit Jelutong.
Balik rumah pun dah 3.30pm....automatik masing2 keletihan...lepas solat zohor pakat tido la :-D
Sedar2 dah 5.30pm....baru la nak siap2 kan anak2...sementara nak bersiap dah 6.30pm...
Tak sempat jumpa dgn diana , iLLa & Nisda ...
Diaorg dah ada kat rumah Me sejak 5.30pm...
Eynda sampai rumah Me dekat 7pm...apa daaaa.....
Mata eynda merah skit...sebab mata ni sensitif kalau cuaca panas...kalau kena ekon direct pun mata merah.... kalau kena angin kuat pun mata merah....tapi alhamdulillah tak pakai spek atau lense so far....
Akhirnyer bertemu jugak Hannah dgn Shazimah....Barbie tak lupa yer :-p
Adam & Luqman...Luqman ni member adam kat kondo...kebetulan anak cousin Me....what a small world kan :-)
Kami semua makan nasi ayam....sirap bandung tu sedap la Me :-)
Hubby makan kebab kat sana, eynda tapau bawak balik hehe...tak larat nak makan banyak2... :-)
Kejap je kat rumah Me..sebab time maghrib...tak best nak lepak lama-lama....
Lepas tu terus balik rumah...

7 comments:

-iLLa- said...

tuh lerr..lama btul asenyaa tgu kak eynda neh...ekekee..

nona said...

lawa gmba akak kt facebook tu..

Lady of Leisure said...

hehe.. betul kata nona, lady pun baru jer nak kata lawa gambar akak kat badge fesbuk tuh...

isk hanna ni barbie dia tak tinggal yer... ke mana pun dibawaknya.. sentiasa digengam lak tu.. hehehe...

eynda said...

iLLa...janji melayu betul la kan :-p



Nona & lady....tq...gambar tu dah edit 99% rasanyer kekekeke.....kalau tak muka tu berminyak berpeluh semua ada...gambar lepas habis show udara tu la...muka sunburned :-p

-iLLa- said...

ekekee...ka eynda illa pun ase,kalo laa pagi tuh illa pg TUDM,asenyaa mmg x smpi umh me..hehhee

eynda said...

rumah iLLa kat cheraske bangi...kan...kalau nak tengok TUDM show tu kena check-in hotel shah alam le...transit utk pegi rumah Me pulak kekekek...

shabiela said...

cute jer hannah n shazzy tu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails