Wednesday, September 23, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.......

~ Sticky Entry ~
Eynda mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri buat semua sahabat eynda tak kira la bloggers....followers...silent readers....
Sekiranyer selama eynda menulis blog ini ada eynda TERkasar bahasa....TERlepas kata....TERmengata....buat korang kecik hati....terguris hati...makan hati....sakit hati...apa-apa hati je la hehe...maafkan la eynda....kita manusia biasa...kerap lakukan kesilapan.....mari la saling maaf memaafi....semoga hari raya disambut dgn hati yg tenang....
Sape-sape yg buat open house tu...jangan lupa invite eynda yer...mana tau boleh pegi hehe...
Raya nanti jemput la datang ke rumah eynda....jangan lupa bawak duit raya utk anak buah korang kat atas tu :-p (Baru je mintak maaf dah mintak duit pulak hihi)
Yang mana pulang beraya di kampung, hati-hati di jalan raya....ingat la orang tersayang...semoga selamat sampai ke destinasi supaya boleh menyambut hari raya dgn sedara mara tersayang.....
Akhir sekali...
Salam Aidil Fitri dari eynda sekeluarga :-)

34 comments:

zlan said...

sesama la kita bermaafan.semoga hari raya kali ini yang terbaik untuk kita semua,dimana dapat berkumpul semua ahli keluarga,dapat berjumpa saudara mara dan sahabat lama yang mungkin jarang kita bersua sebelumnya"selama hari raya maaf zahir dan batin untuk semuanya"

syanis said...

selamat hari raya juga buat eynda sekeluarga..... berhati hati dijalan raya

::i.e.r.a:: said...

"SELAMAT HARI RAYA" utk eynda sefamily jugak..
iera pun minta maaf andai ada tersalah kata di sepanjang kiter kenal since form 1 or 2.. Semoga persahabatan kiter terus kekal... Amin..
p/s: Kim salam Hannah & Adam dr aunty iera ok..cute sgt la diaorg nih.. :)

Anonymous said...

salam eynda..
selamat hari raya dari sha & family..
andai ada terkasar bahasa,terguris rasa sepanjang kita kenal kat alam maya selama 4 thn ni,sha minta maaf yer..
0-0 la kita ek..

kim slm kat adam & hannah..
klu sha gi area shah alam/puchong,insya'allah boleh la singgah rumah eynda..
kita sms dulu yer..


~ashsha~

~ Shariz ~ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri !

Of coz...duit Raya dah disediakan dah utk Adam H dan Hannah....hehehe

p/s: Balik kampung bawak elok2. biar lambat asal selamat :)

edelweiss said...

Cik Putih,

Selamat Hari Raya... Maap andai ada tersilap kata terkasar bahasa... :)

Have a blessed syawal with ur loved ones...

Drive balik SP tuh elok-2 ya.. :)

Salam untuk keluarga di SP & cikgu feveret i...

Nana said...

Kak Eynda,
Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk cs n family. Semoga ceria dan berbahagia di hari raya. Wah...nape la budak hannah ni cute sgt..gorammmm den.

Hati2 di jalan raya nnt k!!!

irenedahayu said...

salam kak.. ayu pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri ye... maafkan ayu juga andai ada apa2 yang buat kak tersinggung... :)

Lady of Leisure said...

salam kak eynda..
lady sekeluarga ucapkan salam aidilfitri maaf zahir dan batin buat akak dan sekeluarga...
alalala comelnya dua beradik ni.. cute hannah dalam gambar tu pakai kebarung ek.. hehehe.. boleh buat kad raya gambar tu cute sangat..
:)
p/s: arri n molly nak duit raya..
wakaka...

shabiela said...

selamat hari raya aidilfitri buat akak sekeluarga..

cutenya anak sedaraku.. heheheh..

sweets said...

Selamat Hari Raya utk eynda n keluarga...kalu ada salah silap sweet minta maaf.

eynda said...

zlan...selamat hari raya jugak utk zlan sekeluarga....insyaallah yg jauh kita dekatkan...yg dekat kita mesrakan :-)

eynda said...

Syanis...selamat hari raya jugak utk syanis sekeluarga :-)

eynda said...

iera...Selamat hari raya...eynda pun nak mintak maaf kalau selama kita kenal ni eynda ada buat silap...raya nanti datang la rumah eynda ye :-)

eynda said...

ashsha....Selamat hari raya utk ashsha sekeluarga....eynda nak mintak maaf kalau sepanjang persahabatan kita ada yg buat ashsha kecik hati...masa bersms...berym....hehe...sorry yer...nak datang nanti bagitahu la... :-)

eynda said...

Shariz....Selamat Hari Raya Aidil Fitri....Nanti datang la raya kat rumah...kita tukar2 duit raya kekekeek....nak balik SP ni eynda jadi co-pilot jek :-p

eynda said...

Kak Sharifah...sama la yer...selamat hari raya..kalau ada eynda buat salah...walau dari zaman sekolah dulu nun...harap maafkan...nanti mai rumah...insyaallah nanti eynda sampaikan salam akak :-)

eynda said...

Nana...selamat hari raya :-)

eynda said...

Ayu...selamat menyambut Hari raya... sama la...kalau akak pernah terkasar bahasa, akak mintak maaf :-)

eynda said...

Lady...selamat hari raya aidil fitri....raya nanti datang rumah tau...bawak arri & molly...nak bagi duit raya :-D

eynda said...

shabiela...selamat hari raya jugak utk sha & family :-)

eynda said...

sweets...selamat hari raya utk sweet & family...kalau eynda pernah kecikkan hati sweets, eynda mintak maaf... :-)

::i.e.r.a:: said...

sadissss pulak rasa biler kiter saling bermaaf-maafan... huhuhuh..
cedey :(
p/s: terlupa la.. nanti kim salam mak yam & hamlee ya..

eynda said...

iera...sedey kan...terkenang zaman muda-muda dulu...zaman sekolah...huhu...iera raya kat mana? Tak balik kedah ker? Hari tu makyam kata iera jadi tetamu chef liza ekk... masak kerabu kalau tak silap :-)

Willie said...

slmt menyambut raya

::i.e.r.a:: said...

hah'ah.. esp zaman sekolah kan.. hehheeee...mak yam tengok iera ek.. asst mak jer...iera ni malu la eynda kalau depan camera tambah lg kalau nak on air.. auwwwww
iera kali nih raya turn hubby's side.. SETIAWAN Perak..dekat ngan Lumut.. iera balik Kedah on 22hb.. balik Aloq Setaq, singgah sehari kat SP pastu baru balik KL..Mcm eynda bestnyer rumah dekat2,iera pg raya tuh masti cedey sikit, ingat kat family.huaaaa.. eynda balik kg bila..?

Mama Azlina said...

salam..selamat hari raya to you too...kalau buat umah terbuka jgn lupa ajak ya...

IxoR@ said...

sis,

salam aidilfitri buat sis sekeluarga...

maaf zahir & batin...

selamat pulang ke kg, berhati-hati di jalanraya....

p/s: sudikanlah terima kad raya dr ixora...ambil di blog ye...

~ Wan Kamar Haliza said...

Selamat Hari Raya, Maaf kalau ada salah silap selama kita kenal.

Deanni said...

Selamat Hari Rayaa Aidilfitri ,
Maaf Zahir & Batin .
Berhati hati di jalan raya ye kalau nak balik kampung .
Kalau ada open house ajakk ye *gurauu je (:

Ella said...

eynda dan keluarga..
Selamat menyambut aidilfitri yg bakal tiba.

Salam aidilfitri,
Ella , Sham & danny..

neezareef said...

selamat hari raya eynda

~CPM honey_nurhaliza~ said...

"Selamat Hari Raya Eynda" ...maaf zahir je ek?? hehehe sbb batin x de kot..eheh...ermm nk pindah rumah baru jugak ek?? ktne tuh ek?? cntekkk umah eynda..:)

Umi Ayu said...

selamat hr ry to u too, sis eynda...ampun maaf atas apa jua kesilapan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails