Sunday, September 27, 2009

Menjelang Aidil Fitri....

Ni citer masa nak balik kampung...
Try nak elakkan sesak kat highway, kami bertolak dari shah alam ke Kedah @ 9.30pm hari Jumaat 18/9/2009...
Senang travel dgn anak2 ni waktu malam....diaorg tido nyenyak...
Highway sesak....tapi tak kronik la...
Pukul 3am lebih kami sampai sg petani....
Tido kat rumah MIL dulu....
Hannah sampai je kat "atok house" tak tido sampai ke siang...
Tambah2 cousin dia semua berjaga lepas sahur....eynda tertido hihi...sedar2 bangun tido cari Hannah takde....rupanyer dia main dgn cousin2 sampai tertido kat ruang tamu...
Hari Sabtu petang kami keluar bayar fitrah....singgah tesco beli barang keperluan utk mama eynda....memang jadi rutin setiap kali balik kampung mesti shopping skit utk mama eynda :-)
So sabtu malam, malam last berbuka puasa, kami berbuka kat rumah mama eynda...
Senang citer sebab sekampung kan hehe...
Ok nanti sambung lagi...dah ngantuk... :-)

7 comments:

ana said...

salam kak eynda
yeay..kak eynda is back
xsbr nk dgr cte rye akk
mst meriah
nk tgk hannah n adam yg comel berbaju kurung
hehe

eynda said...

Salam ana...takde la meriah sangat hehe..tapi seronok la beraya dgn sedara mara :-) Nanti free akak update citer :-)

bspotgurl said...

kesiannye budak2 kecik ni.. tertido dorang keletihan ek... cute lah

Nana said...

steady hannah lam graco itew :0

Just Call Me Bitt said...

jauh perjalanan akak yerr...mesti best

shabiela said...

jln mlm2 x pnas kan.. sha slalu blk kg mlm gak.. bukan aper, dh balik keje pon dh mlm.. heheh.. suka la hannah main2, ramai cousin.. smpai trtdo dia..

Deanni said...

tuulahh budak kecik sng tidoo kalau dlm kereta
Kiterr pun sama hehe (:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails