Tuesday, September 29, 2009

Aidil Fitri Day 3

Hari raya ke3 BIL pulak buat open house.....
Posing yg stereotype... :-p
Nampak Hannah tak?? Dia lari dari paklong dia :-D
Risau betul eynda tengok Hannah ni...
Kalau jumpa baby memang kena pantau...Hannah suka baby tapi tak kena cara la..
Kasar skit...cara dia layan kucing & baby lebey kurang jek :-p
Uikkksss....khusyuk makan tuh!!
Tak pandang kiri kanan dah...lapar :-D
Orang lain dah makan....tinggal le eynda sorang2....
Asyik muka kontrol ayu je kan..
Haahhh...ambik...muka masam macam kena tuang cuka!!
Ni tak tau pasal apa...rasanyer sebab geram tengok Hannah mood tak elok kot...eynda pun manusia biasa kan...so jangan terkejut la kalau ternampak muka eynda macam ni hihi...
Lepas eynda makan baru la hubby boleh duduk makan pulak...sebelum tu dia melayan Hannah jap...Hubby dikelilingi anak2 sedara dia...belum cukup ahli tu...ramai yg takde dlm gambar...
Kelam kabut ambik gambar ni sebab hubby & yg lain2 dah nak balik..
Errkkk...belum posing2 la...cepat2 kitaorg posing kat pintu...orang lain dah siap tunggu kat luar rumah kekekeke....sabar je la :-p

18 comments:

ArissaPutri... Moment in My Life said...

meriah tul raya eynda ... seronok tengok hannah keletah hannah

Softtouch [Hanim] said...

meriah betul raye sis...budak2 sis, dia mana lah tau sgt nk layan bb2 nie...

hari raye, makan selagi boleh makan, lepas tu diet balik ekk

MuMMy 2 Haqq said...

bestnyer g open housee...budk2 biasela kalo ngan baby ni..suke terkam2. geram gamoknye..

neezareef said...

biasa tu eynda..klu anak wat peel pelik2 muke kita pn jd pelik..heh

adha said...

eynda meriahnye...

***1st time tgok hb eynda.. heheheh

posing malu2 kucing.. hik3. miow miow.. hahahha

Willie said...

Wah. Cantiknya rumah tu...besar , kemas dan mewah.

::The Shopaholic Tauke:: said...

wahhh..meriahnye eynda!!mind to link blog??tq!!

Lady of Leisure said...

lady baru gi beraya satu buah rumah.. banyak lagi bersusun nak pegi.. tapi open house sini jarang betul nak dapat makan laksa utara.. kalau belah utara nuh jenuh makan laksa.. bestnya..

Mia-Ina said...

semeriah raya kak eynda mia saksikan..hehe

eynda said...

Chik Na...setahun sekali sudah tentu rasa meriah kan :-)

eynda said...

Hanim...rugi la kalau raya pun nak diet kan hehe...itu la..risau baby injured je...

eynda said...

arni...best especially kalau yg jenis suka makan macam eynda ni hehe...nampak memang hannah geram sangat tengok baby...cuma cara tak kena je...peluk2 pun kasar gak..sabar je la :-)

eynda said...

neeza...tu la kan...sape2 pun mesti macam tu ...

eynda said...

adha...meriah la jugak :-)
1st time tengok ke? Rasa macam dok tepek dah muka dia kat blog ni...tapi maybe gambar tak jelas kot...itu la hubby eynda :-p

eynda said...

Willie...yess...tapi tuannyer actually stay kat shah alam...kalau balik bercuti baru stay kat rumah besar tu... :-)

eynda said...

The Shopaholic Tauke aka Mai...
Boleh aje nak link...btw eynda dah follow ur personal blog :-)

eynda said...

Lady...terliur akak baca pasal laksa...akak makan berpinggan pun takpe laksa utara hehe...kat KL ni belum start pegi open house lagi...dlm list baru ada 2 rumah hihi...

eynda said...

Mia...alhamdulillah....kita cuba guna saat yg ada sebaiknyer kan.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails