Thursday, August 27, 2009

Yeaayyy.... Nak Balik Kampung.....

Malam tadi & pagi ni eynda marathon update entry dlm blog...
Sebab...
Jap lagi nak balik kampung :-)
Semua dah ready....tinggal dlm 20% lagi nak ready sebelum bertolak.
Eynda akan berada kat kampung sehingga isnin depan....
Insyaallah selasa depan eynda buat entry baru :-)
Semoga selamat pergi & selamat pulang....dipermudahkan segalanyer...aminnn...
Sape2 kat sg petani kalau ternampak/terselisih bahu dgn eynda tegur la yer hikhik....
** Eynda akan reply komen kawan-kawan bila dah balik dari kampung yer...daaaaa....nak bersiap :-)

17 comments:

Azmiezas said...

Eynda balik utara ka?..kat mane?..syoknya!!!...kita dah jarang balik sbb mak kita ada kat sini(umah adk)...o.k..selamat jalan ya,n hati2 di jalanraya...........

shabiela said...

patut la akak kata nk balik kg.. rupanya today.. selamat berangkat.. take care.. amik pic byk2 yer.. he he..

Ella said...

selamat balikkg eynda..
i pun tak sbr nak balik Jb esok ptg...

drive safely,

~ Shariz ~ said...

hehehe...bestnyer....update citer best2x :)

selamat balik kg :)

Lady of Leisure said...

kak eynda,
kampung kat sg petani ya.. heheh.. syoknya nak balik kampung..

safe journey ye kak..
:)

::i.e.r.a:: said...

eynda.. bestnyer balik SP.Tingat dulu2 kalau bulan puasa mcm2 juadah jual kat Tmn Ria kan.. mcm pesta makanan.. rindunya....kim salam mak yam ya.. &

"Safe journey"

edelweiss said...

Cik PUteh,

Semoga selamat sampai dan selamat balik ya.

Kirim salam kat Cikgu Zainoriahhh tau & mak mentau sekali :)

take care

adha said...

selamat bercuti....

Shida said...

sis,semoga slmt pergi & slmt kembali..hati2 di jln raya..

Rinna said...

Berhati2 di jalan raya..tuh. Seronok kan dapat balik kg berbuka pose di sana plak.. :)

Aktif Mama (Sal) said...

Take care & have a safe journey...

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang lepak kat blog gua.Rilek rilek.

Jom.

iNa said...

selamat pergi dan pulang kak eynda... :) best kan dpt sahur n buka pose kt kg...

Real Woman said...

yeay baik kampung...bestnya!

mama idzareef said...

huhuhu..bestnya balik kampung... safe journey keh eynda..enjoy ur time kt kg kay.. :D

Ms AiReEn MoHd said...

ho ho balik kamnpung...ho ho kampung

Abrahyn said...

have a safe journey...tapi bila dah balik sini nanti jangan lupa jawap tag ye...eynda telah di tag..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails