Friday, July 3, 2009

Salam Jumaat

 
Mesti ramai yg tak sabar2 nak tunggu weekend kan...
Eynda punnn.. :-p
Ada sape2 dah pegi branded warehouse sales kat stadium melawati??
Eynda plan nak pegi pagi ni dgn biras....
Pas tu google2 cari review...majoriti cakap tak best....
Tetiba biras sms, cakap member dia dah pegi, barang tak berkualiti...
So eynda pun malas la nak pegi....
Tengok promo kat website shoppingnsales macam best je....
Today nak call toll free Proton....kot2 boleh datang tengok kete eynda...hubby pun cakap malam tadi dia tak berani la nak bawak kete tu ke pusat servis...nanti enjin mati tengah jalan...haaaa...tau takper hehe...eynda pun tak kasi la...jadi apa-apa susah kan...
Sepatutnyer weekend ni eynda & hubby plan nak stay 1 malam kat mana-mana....pilihan kami Sungai Klah Hot Spring atau Seri Pengantin kat Janda Baik....tapi malangnyer bulan ni dah fullybooked :-( 
Dah la lama tak bercuti :-(
Kat mana lagi yg best2 yer utk stay 1 malam dekat2 KL/Selangor ni?? Selain Bukit Tinggi & PD hehe...
Jeles la ada orang tu holiday kat Cameron Highland dekat seminggu :-p Ehemm...orang itu sila la tepek gambar percutian banyak2 kat blog nanti yer :-)

8 comments:

Anonymous. said...

Salam.

A few weekends ago, my father's company ada buat family day di Felda Residence Hot Spring in Sungkai, Perak. Sederhana jauh dari Sg Buloh Toll rasanya. Give it a try hehe, depa kata best.

sesemutku said...

mestila jumaat plg bahgia...ehehehe sbb leh gonggeng mak limah esok lusa...ewahhh..
semut smp mengigau tau... ;-p

Lybeau said...

salam Eynda.... yehaaaaaaaaaaaaa TGIF.... tak sabar nak catch-up tido.... dah seminggu tido 2 -3 jam je....sebabnya matin sakit...

eynda said...

Anonymous...haaa...rasanyer tempat yg sama dgn sg klah hot spring tu...memang ramai yg cakap best...sayang le dah takde bilik bulan ni....



Mut...hai sampai ngigau ke :-D


RL....alaaa cian RL & matin...weekend ni rehat banyak2 kay,,,, :-)

Nana said...

Kak eynda, kite dah pergi whaus tu tak best sangat la. genting tanak g? best jugak ye cuti-cuti msia ni

ME said...

for a short weekend .. genting would be nice

eynda said...

Nana...tak best ek..nasib baik tak pegi...takut buang masa je hehe...


Nana & ME...thanks bagi suggestion....genting memang nak pegi...tapi kena lebih dari 1 malam baru syiok hehe....genting dlm list utk cuti panjang skit ;-)

iNa said...

kak eynda...
jom dtg PD...
leh dating....
ina stay PD week ni.... :)teman hubby p fishing...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails