Monday, June 15, 2009

Rabbit Park

Balik dari OU singgah giant shah alam coz hubby nak gunting rambut...plan nak tapau dinner sekali...
Kat situ ada Rabbit Park...actually dah beberapa minggu dibuka tapi eynda tak berani nak bawak Hannah tu tanpa hubby...takut dia melalak takmo keluar dari Rabbit Park tu hehe...
Alang2 hubby ada, ajak dia masuk situ bawak anak2...
 
 
Hannah ni terlebih berani....tapi dia suka pegang muka rabbit dekat2 mata tu...cian rabbit2 tak berani buka mata kekekek...
Hubby kata baju hannah tak kena langsung dgn suasana kat Rabbit Park....macam nak pegi party jek...eynda tak kisah hehe...
 
Abang Adam?? Hmmm...tengok dari jauh je...apa la hero macam ni...penakut!
 
Berjaya jugak paksa dia pegang rabbit.....
Uuiikkksss...tangan sape tu?? Gemuks! Bukan tangan eynda...(tak ngaku sampai ke sudah...)
Mula2 takut nak bagi makan macam tu (patut adam penakut...turun sape ye...) Pas tu syiok pulak....geli2 pun ada..
Huh!! Mentang2 le ambik gambar dgn rabbit...eynda pun dah nampak macam mak rabbit...bolats!
Sementara tunggu hubby gunting rambut, eynda nak tapau makanan..pas tu jiran call...kat kondo takde letrik....lari masuk dlm giant jap beli lilin...lilin biasa tu tak jumpa...nak cepat, ambik lilin bulat2 ni...
Mula2 beli yg bau stawberry tu...masa kat kaunter takut tak cukup...suruh adam gi ambik tambah...dia pi ambik yg pek besar...tu diaaa....lilin saje RM17! 
Rupanyer sekejap je letrik takde tu...cakap kat Adam...malam2 kita guna lilin la...takyah pasang lampu...EARTH DAY hari2 hehe...
Pas tu kami dinner siap-siap kat The Chicken Rice Shop....ambik menu Family Delight wooo.....    Family Delight (3-4pax) 1) Pai Tee (Large) 2) Choice of Gado-gado or Kerabu Mango 3) 1/4 Chicken (Choice of Roast, Steamed or Braised) 4) Choice of TCRS Honey BBQ Chicken, Assam Fish, Curry Chicken or Hong Kong Beef Stew 5) Towfoo with Oyster Sauce 6) Ipoh Bean Sprouts (Large) 7) Sai To Fish Balls (Regular) 8) 4 bowls of Rice 9) Soup of the day 10) 1 jug of Pepsi
Tak caya?? Gambar takde sebab lapar terus terjah makan....dah habis makan baru relaks2...takkan nak tunjuk gambar pinggan kosong kan hehe...
Hubby cakap....orang mesti cakap tu diaaaa....family tu kuat makan....anak kecik2 je...mak bapak yg makan banyak....urrgghh...eynda tak kisah...last eynda makan kat rumah 10am, makan nasik lemak....pas tu kat OU minum milo ais jek...
Dah kenyang balik la....owwhhh yer..waktu makan2 tu ada announcement kat tapak parking luar giant tu ada lisdawati & hubby serta vanidah imran datang utk promosi baby johnson...boleh mintak autograph...walaupun tergedik-gedik nak pegi jumpa diaorg, eynda kontrol jugak...malu kat hubby hehe....so balik gitu je...kalau eynda sorang2 memang dah gi posing dgn lisdawati & vanidah imran tau :-)
Hhmm....nak buat apa dgn lilin banyak2 ni?? Sementara tu hannah jadi la model lilin jap...

4 comments:

JiEjAh_DeEn said...

semalam petang ada nmpk gak tmn arnab tu , nak singgah tp dah lewat dlm kul 7++ .
terus balik rumah :D

iNa said...

bestnye...
teringat p rabbit park kt bukit tinggi...he..

syanis said...

bestnyer tgk arnab... beran hanna pegang eh.. klu syazana lari dah

eynda said...

Jiejah...rabbit park tu meriah sangat kan..mak pak bawak anak main rabbit hehe...eynda pun lalu kat situ petang semalam...ramainyer....


Ina...
Hubby akak kata takyah pi bukit tinggi dah le ..sini dah ada hehe...


syanis...ha'ah arnab dari yg baby2 sampai le yg dah besar...eynda pun gumbira kat situ hehe...tu la hannah ni tak tau takut....tapi yg kecik2 macam lalat & cicak tau pulak dia tak berani :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails