Tuesday, June 16, 2009

Koleksi Gambar Family ~ Pulau Langkawi 2004

Eynda tengah kumpul gambar2 lama utk masukkan dlm kategori gallery dlm blog ni....
So sekali sekala blog ni ala-ala patah balik ke zaman dolu-dolu la yer...
 
Langkawi 2004.
Masa ni cable car baru je siap rasanyer...jambatan gantung tu pun belum siap....
Kebetulan masa kami nak naik cable car ni, cable car baru je dibuka utk orang ramai...sehari sebelum tu tutup sebab ada part yg terkena petir! 

4 comments:

mama idzareef said...

eynda dr dolu smpi skrg same aje..aweks muda gitu..ape rahsianya..

pssttt : eynda pakai skincare ape yekk? kulit cantekk glowing gitu..jelesnyaaa aiii...

~ Wan Kamar Haliza said...

akk bru blik dri lgkawi lastwk. bwk bdk2 ms cuti sek lps.ketaq lutut akk naik cable car..hehee..

Dilla said...

masa nie nampak eynda bulatsss...hihihi tapi sekarang dah progress banyak....teruskan usaha anda....

eynda said...

freeze...rahsia?? eynda pun tak tau hehe...maybe sebab eynda start makan nona roguy dari umur 20 thn kot....kesan jangka masa panjang :-) Skincare berterabur la ...tidak harus dibuat contoh hehe...sekarang cleanser organic aid vit E, toner essence SKII, moisturiser olay total effects, nite cream vit E body shop :-p Macam rojak kan haha....


kak wan...hubby ada cakap gak malam tadi pasal langkawi tapi susah ambik cuti panjang coz adam sekolah...tunggu musim cuti sesak sangat kot...pegi yg dekat2 dulu la sehari dua :-)


kak dilla...masa tu berat dlm 54kg-56kg je tuuu....tapi sebab lemak yg banyak...so berat jadi ringan tapi badan besar la kekeke.....yg terkini ni lemak dah cair buang tong sampah dah haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails