Thursday, May 21, 2009

Update Pasal Rumah....

 
Rumah contoh yer..
Malam tadi hubby citer staff developer cakap maybe unit kami siap bulan 7-8 ni....sepatutnyer bulan 9. diaorg nak percepatkan supaya CF dapat dlm bulan 10....hhmm...nampak gayanyer kena start dari sekarang la kemas apa yg patut....sebab rumah sekarang ni banyak simpan benda2 tak berfaedah hehe...kena buat spring cleaning... :-)

6 comments:

Maharani said...

cantek nyer rumah sis eynda!!! rasa nyaman yer udara kat situ. kat mn ni?

eynda said...

Kat shah alam...harap2 rumah betul dah siap nanti betul2 nyaman le :-p

luv_ma said...

bestnyaaa...:)

liana said...

wahhh cantiknya rumah... seronok duk umah baru tpi yg tak seronoknya bila nak kemas brg2.. huwaaaa rasa nak terpeleott sumer urat hehehe

Ella said...

wah rumah baru...bestnya...
selamat berkemas eynda...

eynda said...

liana....memang seronok nak masuk rumah baru...tapi yg malas masa nak pack barang2 ni la hehe...sebab tu nak buat dari sekarang slow2...dulu masa pindah sini, peknen kat hannah 7 bulan...adoii...letih ya amat...sampai kena warded 1 malam kat spital kekeke...


ella...thanks.. :-)


Ma...memang best tapi bila dah dapat kunci nanti laaagggiii best kekekek....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails