Friday, May 8, 2009

Hotpants workout

Ewah-ewaaahhhhh......tujuan ke Giant pagi ni nak beli dvd JM utk adiwish...adiwish, akak dah beli tau...nanti kita sembang cemana nak pos :-)
Selak punya selak dvd2 yg dok ada kat speedy tu terpancar satu cahaya dari sebuah dvd nih....apa yg terpancar?? Sila lihat cover dvd di bawah ye hehe....sexy woooo.....apalagi...pisces kan suka berangan.....berangan nak body gitu gak la muahahaha......tengok harga RM19.90...hhmm...rembat saje....
Hotpants Workout!! Sorry gambar cover agak mengancam sikit...jauhkan pc anda daripada kanak2 buat sementara waktu :-p
Antara sedutan dari dvd itu...lihatlah body mereka...wah!! instructor pun boleh tahan hensem hehe....instructor ni pernah bekerjasama dgn Britney Spears, Jessica Simpson & sape ntah sorang lagi...lupaaaa.....
Siap ada testimoni pengamal workout ni....dapat body gitu dlm masa 6 week saje....fuiyoooo....impresss!! Nak jugakkkk!!
Ok...sila lihat sedutan clip dari dvd ini...best...eynda dah try tadi...total workout dlm 50 minit...sape suka menari boleh la beli dvd ni....cara workout amat bersahaja...tapi at the end peluh giler2...bahang rasa kat muka & boleh rasa tegang kat lower body skit...1st time buat banyak step tak brape reti....bila dah terrer nanti lagi la best :-)
video

1 comment:

adiwish said...

sis, berapa harga cd tuh..cmne nak bank in?.. saya akan pulang ke kampung pertengahan jun.tp saya boleh mintak tolong mak bank in kan dulu duit nyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails