Tuesday, May 5, 2009

Handbag Kesayanganku......

Eynda sayang sangat handbag Guess ni. Beli awal tahun lepas rasanyer....walaupun ada lagi banyak handbag, takle banyak hehe...beli kat thai fair 2 bijik buat basahan pegi beli giant/tesco.....beli online raya tahun lepas, Nine West kaler coklat & Kathy Van Zeeland kaler pepel.....dua ni semata-mata nak matchkan dgn baju raya kekekek....tapi yg itam ni jugak menawan kalbuku....pegi mana pun usung handbag ni je....maybe sebab kaler itam senang nak match dgn baju2 kan.....lagipun besar, macam-macam boleh letak dlm handbag ni :-)
 
Sesuatu yg selalu buat hubby eynda gelakkan eynda.....sampai saat ni eynda tak buang tanda harga hehe....ntah naper...tak teringin langsung nak buang tanda harga tu...padahal dah setahun lebih eynda guna handbag ni ...hubby pun pelik...selalu tanya naper eynda takmo buang?? Eynda jawab "ntah" jek :-p
Tapi................
Satu zip dah rosak...uwaaaaaaaaaa....tensen eynda.....macam2 eynda letak dlm tu...sekarang zip takleh tutup, takut je barang dlm tu terjatuh :-(
 
Haruskah eynda mula window shopping utk handbag baru???? *wink wink *
Posted by Picasa

6 comments:

luv_ma said...

ngeh..negh..kalau ikut kepala ma yg NO'T ni..beli baru kak..ehhe
mmg cun bag guess akk tu.:)

mysha said...

hyE...SALam zIaraH...

ErM kLo sha sHa simpan beG tuh SAyang naK tuKAR...

kALer iTAM mmG seNAng maTCh sAMela ngAN kaSUt kaLEr itAM smp nEK hanCUr puN shA stIll pakAI laGik....

-iLLa- said...

kak eynda..h bag guess nih mmg sllau rosak zip laa ehh..illa nyaa h bag guess ada 3 sumer nyaa rosak zip..

eynda said...

Ma....tu la...akak pun dah lama tak beli handbag ni hehe...tapi nak keluarkan duit tu adoi...pikir panjang la pulak :-p


Hi mysha...salam perkenalan.... :-) Ada terpikir kalau boleh repair zip tu ok jugak....sebab keadaan bag tu masih bagus...zip je rosak....


illa...owwhh ye ke...agaknyer memang kualiti zip guess tak bagus ke? Takut pulak nak beli ganti sebab plan kalau jadi beli nak pilih guess jugak....

Dilla said...

hahaha kalau kak dilla la kan..baik beli lain..kikiki (ayat menghasut)lagipun lanie banyak bag guess new arrival..cantik2 especially dalam butik guess sendiri.. kat SACC mall punya guess pun banyak yang menawan kalbu...Apa lagi...petang ni pi rembat satu....kak dilla punya Elle bag pun rosak zip..baru pakai 3 bulan....cewahhh...menahas nak kena beli len nih...

eynda said...

Kak dilla...eynda malas nak mengeluarkan duit ~ cewaahhh.... :-p Rasanyer kat giant ni ada tempat alter zip rosak...tapi nanti dah macam tak original la bag tu :-( Weekend ni hubby nak ajak gi SACC kot...boleh cuci mata....jangan le tercuci duit jugak :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails