Sunday, May 10, 2009

Belajar Kenali Dunia Sains........

Di mana??
 
Di Pusat Sains Negara :-)
 

Masuk2 je ada Akuarium besar....Hannah & Adam suka la...Adam kata macam Aquaria....padahal kecik je terowong tu hehe...tapi ikan besar2 jugak la....macam ikan2 kat tasik Shah Alam :-)

Memang dunia Adam la kat pusat sains tu....bawak pun sebab adam minat dgn sains....seronok dia baca2 & try games kat situ :-) Hannah pun hepi sebab dia takyah duduk dlm stroller hehe...
 
 



Ni eynda punya test....daya ingatan eynda sampai tahap 7 je....hubby tahap 5 :-p  Haaaa...sape kata kalau beranak boleh cepat hilang ingatan?? :-D
Pas tu ada ke patut timbang berat badan kat bumi, berat eynda 64kg????? Berat paling heavy kat matahari la...1758kg hehe...actually berat 64kg tu sebab eynda pakai jeans....lepas lunch...tak buang kasut....bawak beg serbaguna sarat.....pegang kamera DSLR pulak...haaa...jadi la 64kg hehe...nak sedapkan hati...

Takde keje eynda ni...paling eynda suka posing perasan depan cermin2 ni.....tapi semua tak cantik huhu....sebab cermin tu bukan cermin biasa :-p Jangan gelak haaaa....

Ni cermin biasa kot hehe....uikksss...besarnyer pehaaaa....ada gaya mamarazzi tak? :-p


Posted by Picasa

3 comments:

Maharani said...

best nyer!! tom dah lama nak p cni tp x sampai2 lagik. teruja la pulak. ada byar ker?

Mrs. Aiza (Nis) said...

dulu masa check-up dgn dr. hamid arshat setiap bulan mesti lalu depan pusat sains ni. Nis betul2 tak tau boleh visit tempat tu. Berapa bayaran masuk eynda? Nak gak try once nanti.

eynda said...

tom & nis...

Eynda dah pernah pegi situ masa rombongan sekolah dulu hehe...kali ni bawak anak2 pulak...nak masuk kena bayar tapi murah je..rasanyer eynda , hubby & adam total dlm RM10......tapi kat dlm kalau nak masuk kat tingkat atas kena bayar lagi ..dewasa RM12, kanak2 RM10, kamera RM5....baby free je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails