Tuesday, April 21, 2009

Backyard Monsters and Dinosaurs Are Back Exhibition...

Backyard Monsters and Dinosaurs Are Back Exhibition
From Saturday, 18th Apr 2009 - Sunday, 17th May 2009
Catch the Backyard Monsters & Dinosaurs Are Back Exhibition at the Mid Valley Exhibition Centre from 10am till 10pm. 
Entrance fees: 
RM12 per adult 
RM8 per child (4 years and above) 
Sape dah pegi?? Best tak?? Plan nak bawak Adam & Hannah this weekend... :-)

9 comments:

dianaibrahimali said...

eynda.....
diana pun nak g gak ahad nih....
suh arissa pilih...nak g zoo ker, tgk dino ker or tkt 7 sogo...dia pilih tkt 7 plak....geram tul....

eynda said...

Wakakaka...tingkat 7 SOGO tu ada apa?? (Soklan orang yg jakun ...baru 2 kali je sampai kat sogo tu :-p) Adam la teringin nak tengok show tu..eynda dok banyang Hannah jerit melalak "pakuuuttt...pakuuuttt..."

Pakut = takut :-p

-iLLa- said...

a;aaa tgkt 7 sogo ada apa ek??ke tpt main2 tuhh??ekekkee...
kak eynda yg dino neh..adam illa leh bwk kee??

eynda said...

illa...boleh je nak try bawak pegi hehe...bawah 4 tahun free jek....tapi respon diaorg tak tau la cemana kan hehe...hannah ni melalak agaknyer :-p Tengok lalat pun melalak...isskk...

eynda said...
This comment has been removed by the author.
dianaibrahimali said...

eynda....
tkt 7 sogo ada tmt main yg blh tglkan dia...
suka sgt dia main kat sana....lgpun diana dah vip member kat star garden tuh....
diana pun rs arissa akan jerit2 takut gak.....

eynda said...

Diana...
Owwhhh patut laaa....tempat dia main2 hehe....

Mrs. Aiza (Nis) said...

thanks dear for the info..

nak bawa hairee nextweek lah..
budak kecik sorang tu suka sgt binatang..nanti dia ingat crocodile berdiri lak..kekeke

eynda said...

Nis...

Eynda suka share tempat2 yg best utk kita bawak anak2 gi jalan selain shopping kompleks :-p Ye la kan...adam dulu dengar bunyi frog pun jakun hehe...sekali sekala bawak balik kampung tengok lembu...ayam...itik...hehe...duduk sini takde semua tu :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails