Friday, March 27, 2009

Citer Shopping Pulak...

 
Ni je yang sempat eynda beli tadi.....semua murah-murah....sebab kedekut hehe...
Kasut beli kat VINCCI RM59.00 tapi ada rebate RM10 so bayar only RM49. Best!!
Baju Adam beli kat FOS dua helai RM26 brand The Children's Place. Ni dia yg nak..dia pilih...
Skirt Hannah kaler pink tu beli kat FOS, RM39.00. Mahal skit tapi sebab berkenan beli gak...
Baju Hannah yg satu set tu beli kat ruang legar depan Cold Storage...satu set RM14. Ada kaler maroon tapi saje beli kaler biru utk dia...kelainan skit...
Esok ikut hubby pegi The Curve lagi sebab ada appointment dgn doktor lasik (dah citer tapi nak citer lagi...) oooowwwhhhh yeayyyy....esok ada flea market kat The Curve!! Nak check duit ada baki brape lagi utk shopping :-p
Posted by Picasa

3 comments:

sahira said...

cun nyer kasut eynda..

eynda said...

Ira...lama tak beli kasut....dok pakai wedges BATA sampai dah reput hehe....

sHa_eiNa said...

kak eynda...
cnriknye kasut tu...
kenan ina tau.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails