Monday, March 9, 2009

Baju baru.....

Sejak thread maxi dress kat forum cari dibukak, eynda dah jatuh chenta dgn maxi dress. Teringin sangat nak pakai tapi macam tak konfiden. Takut orang kata peknen hehe...setelah 5 bulan dok ikuti thread tu...tambah pulak baca blog kawan2 yg dok beli maxi dress....cun2 jek semua.....ada jugak google2 maxi dress yg dijual online....tapi tak berani beli....
Akhirnyer....selepas baca blog posh , kebetulan semalam pegi The Curve/Ikano....dah nak balik rumah last minute masuk jugak kedai yg posh citer tu....tak try pun terus rembat...maxi dress yg eynda berkenan dlm blog posh tu la....beli dgn cardigan siap2.....balik rumah baru try....
Yg ni beli kat MNG, The Curve....size XL tau hehe...hubby cakap.."xl besar ni?? kalau saya pakai rabak.." :-p
Yg ni beli kat Forever 21....sebab berangan muda selalu....ntah apa2 baju la yg eynda beli....ada sehelai lagi malas nak snap coz kalau eynda pakai baju tu walau pun turtle neck...part yg atas tu dah nampak ala2 Zuzana punya aset muahaha..(geng diet sure kenal) nak pakai jalan2 pun tak berani.... :-p
Yg bawah ni beli masa pegi ISETAN KLCC...ada less 50%...
Sekian.....nak pegi penang nanti duit takde nak shopping pun tak boley :-(

9 comments:

sHa_eiNa said...

slimnyeee kak eynda...
jelesnye..hehehe..

mommy otai said...

cantekkk...
tp apa kata tulis rege die sekali eynda..heehe..nk tau gak ni...

sheeda said...

Cunnya body akak... jeles gak.. he he

sf said...

eynda, sf nak tau nama kedai kat the curve tu. tq

paulinevoon said...

semuanya cantik eynda pakai :-)

-iLLa- said...

ahkak eynda bj yg 1st pki ngn cardigan tuh kt curve kedai mana kak??ctknyaa..

Mrs. Aiza (Nis) said...

baju mng tu cun ahhh

eynda said...

Ina...thanks....keje keras tu nak slim hehe...


Farah...nak tau harga ke?? Nanti eynda edit :-p


Sha...jeles positif tau...bagi semangat kat sha....u can do it too!!


SF....kedai tu nama LUV IT....lorong dari IKANO nak ke jejantas menuju the curve..paham ke hehe...tak reti bagi direction la..:-p


Polin...tq :-)


illa....kedai tu nama LUV IT....ada banyak new arrival...akak berkenan lama dah yg beli tu sejak tengok blog posh :-)


Nis....eynda cari merata kemeja cam tu...dari subang parade (semua kedai)...last2 jumpa gak kat the curve...ingat kalau takde gak nak pegi 1 Utama...punya la teringin kemeja cam tu hihi...

neisya said...

eynda...tak nampak pic....huhu....yg nampak yg pakai baju kaler hitam bawah sekali tu ja.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails