Monday, March 23, 2009

Alamanda, Putrajaya.....

 
Pagi semalam bangun terus siap2 nak ke Putarajaya. Lepas breakfast keluar dari rumah....tujuan utama sebenarnyer nak tengok belon udara tuuuu.....tetiba elok je sampai dengar announcement bagitahu show seterusnyer petang nanti pulak jam 5.30pm...
Iye...eynda baca schedules kat website myballonfiesta...memang show belon tu pagi 7.45am - 9am dgn petang tu...tapi ingat nak tengok show2 selain belon tu jugak...tapi bila sampai area tu macam tak best jek...terus hubby ajak gi Alamanda alang2 dah sampai kan...
Memang ada plan nak beli sesuatu pun....utk anak2 la...beli stroller utk hannah kat Mothercare...pas tu sandal Adam kat Timberland....pastu Hannah dapat anak kucing...mainan punya tau bukan yg hidup hehe...dia nak jugak yg kaler putih....dia sendiri letak nama SARAFINA....sebab dalam citer Barbie The Princess & The Pauper ada kucing kaler putih nama gitu....Adam pulak dapat toys jugak....aeroplane kecik jek....tapi hampehhh....ntah mana dia tinggal pun tak tau kat Alamanda tu....lepas beli siap nak bukak & pegang...pas tu tertinggal...
Kami lunch kat food court pas tu shopping little2 things skit then balik rumah...sampai rumah pun dah 3.3opm coz kami singgah kat kedai kete kat puchong...cuci mata lagik :-p
Pas tu....
Bersambung kekekeke.......
Posted by Picasa

3 comments:

alamaktuan / meabadi said...

kak eynda......

napa bi stroller baru..? yang lama tu mana???

sibuk je..kekekekkeke

sheeda said...

lawonya hannah...cuteee..........

eynda said...

ME...

Graco ada kat rumah....britax dlm kete akak...yg ni nak letak dlm kete hubby...sebab ringan...hannah pun dah besar malas guna stroller yg gabak2 hehe...


Sha...thanks :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails