Sunday, February 1, 2009

Sape nih??

Terpanggil utk menempek gambar eynda masa kecik2 dulu.....
Moga terjawab persoalan semua ...."rambut Hannah ikut sape??" :-)
Rupa eynda not sure ikut eynda atau ikut sebelah hubby...rasanyer Hannah banyak iras sebelah hubby....rupa Adam lebih iras macam eynda...kan??kan???

12 comments:

yanti isa said...

tapi kak yan tengok Hannah ni more ikut you la Eynda...

Some1...somewhere...somehow... said...

sungguh kiut berseluar bell bottom...agogo....ekekekeke

Aiza Parman said...

ingat kan hannah tadi..(nis)

eynda said...

Ramai cakap macam eynda ek....tapi kalau selalu tengok dia in person, maybe lebih iras sebelah hubby kot....cuma gen eynda paling kuat kekekeke.....


Yra...

Dulu2 kurus comel la pakai bell bottom....sekarang huwaaaaa......ngeri kekekek....

Nieza Ishak said...

Hannah cam duplicate akak jerkkk ..

uMMisYa said...

Like Mother Like Daughter..sejibik muka eynda

neisya said...

a'a....mcm hannah.....cute!!!

luv_ma said...

comeinya kakeynda kenit2..:)
yelah ma tgok hanah ikut akk sikit.

ammi said...

gambar yang no.2 tu memang sebijik muka eynda sekarang.
gambar no.1 tu memang eynda bermuka hannah.boleh??

eynda said...

Wahh!! Terpaksa la eynda mengaku Hannah ada iras eynda hehe....ye la...anak eynda kan....kalau tak jenuh gak buat DNA test :-p (gurau jek)

alamaktuan / meabadi said...

kak eynda...

1st time tgk..mmg ME ingat hannah tadi....cutenya akak.....

hannah muka akak...adam lain sikit...tp ade la iras omputihnya...


CUTEEEE

eynda said...

ME,
Kalau yg dah kenal akak cakap macam tu la kan....tapi ada jugak kekadang yg tanya " kawin dgn foreigner ke??" "Ayah diaorg mat salleh ke?"

Wah!! Hubby akak yg dapat nama kekekek.....

Tapi kalau sedara mara yg dekat of cos akan nampak anak2 akak sikit iras mama & sikit iras ayah diaorg....

Cuma kulit kot dua2 orang ikut akak :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails