Tuesday, February 3, 2009

Dah balik!!

Yeaayyy....hubbyku dah balik dari Umrah petang semalam. Alhamdulillah :-)
Ni antara gambar2 yg eynda nak share dgn korang....banyak lagi tapi biarlah jadi koleksi keluarga :-) Cantikkan pemandangan kat sana....  Mula-mula hubby tiba kat Madinah...pas tu ke Mekah....sehari b4 balik singgah Jeddah :-)

4 comments:

neisya said...

again...still tak leh view....hmmm..

apapun....alhamdullillah hb eynda selamat pulang....:)

Some1...somewhere...somehow... said...

alhamdulillah...slamat pergi n balik...
sure x sabar nk wat pizza utk hby..wat yg nipis tu pn ok..tp 2 layer...tgh2 tu buh cheese..yummy!

eynda said...

Neisya..
Eynda dah upload dari pc....lately ada problem la kalau nak upload dari pc & flickr :-(



Yra,
Hubby akak tak larat makan roti dah....kat sana dia makan roti banyak....tunggu dia request baru buat la :-p

neisya said...

hai eynda...dah dapat tgk....

balik meeting terus on pc...:)

tq 4 sharing....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails