Thursday, January 22, 2009

Cuti Diet!!

Hehehe...
Eynda dah apply cuti diet...pengawas dah luluskan :-p
MIL ada kat rumah 2 minggu ni....payah ler nak buat strict diet....nak exercise giler2 pun segan...takkan nak beraerobic terlompat-lompat depan MIL....setakat guna elliptical tu ok la....20 min-30 min jek.....lagipun banyak benda nak buat kalau ada tetamu ni...tak sempat nak exercise selalu.....
Takut nak naik atas penimbang tu...biar dulu....lagi 2 minggu kita adjust balik berat badan ni...ntah brape kilo naik nih?? :-p

2 comments:

Bimbo said...

eyn..i guess u will lose weight in this 2 weeks. we'll see betul ke tak bim ckp nie.hehe

eynda said...

Hehe....kita tunggu & lihat...adakah angka tu akan turun atau naik balik huwaaaaa......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails