Tuesday, December 30, 2008

Si turtle & Si Ben10.....

Si turtle ni Hannah punya.....beli kat Aquaria. Hannah sayang kat turtle ni....jalan2 pun kena bawak turtle. Tido pun turtle kat sebelah, share bantal. Ada satu hari dekat fish spa, Hannah baling turtle dlm kolam ikan...isskk....turtle tu mana boleh berenang...habis turtle basah.....tapi dah kering dah...
Ini Adam Hafiz aka BEN1o!! 
Buat dlm Aquaria hari tu. Kebetulan sesak sangat sebab ada pertunjukan memberi makan ikan....kami lepak2 jap sementara tunggu show habis....ada gerai lukis karikatur ni....mula2 adam takmo jadi model. Tetiba dia nampak karikatur BEN10. Terus setuju....dlm 15-20 minit siap. Adam kata orang tu lukis macam muka Mama!! Kekekeke...ye la dah adam muka macam mama. Dia tak syok mula-mula...tapi bila mama cakap nanti besar muka adam jadi macam muka ayah. Baru dia senyum2 :-p

2 comments:

iza said...

seronok dapat jalan2 cuti ni ye..

eynda said...

Ha'ah....asyik pegi shopping kompleks jek...kali ni bawak tempat2 macam ni pulak. Tu pun banyak plan jalan2 tak menjadi....:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails