Tuesday, December 16, 2008

Gambar raya haji....

Baru dapat gambar2 ni dari anak biras....ni guna kamera diaorg.....lokasi di Yan, tengah tunggu upacara korban lembu....gambar ni je sempat ambik dgn kurung moden yg beli kat giant last minute haha....nak pakai baju yg buat masa raya puasa (belum sempat pakai), bila try dah macam baju pinjam!! (ehemmm) Terus sabtu b4 balik kedah terjah gerai2 dlm giant...dlm banyak2 baju ni je eynda suka...tak kisah la dah ramai pakai masa raya puasa kot baju ni hehe....dah off season baru nak beli :-p Atleast nampak terletak gak kat badan....:-)
Anyway.....eynda rasa muka eynda masih chubby :-p

6 comments:

alamaktuan / meabadi said...

Kak Eynda..

bestnya tgk suana kelilingggggg......nyaman je rasaaa...bestnyaa!!!!

psstt...tudung lawa kak..baju pon lawa.....

Bimbo said...

eynda..dis pic nampak mcm kurus sangat dah ..hehe..muka pon dah nampak cekung..baju tu lawa la walaupon giant ke hape..ehehe

eynda said...

ME...betul2 kat kawasan kampung tu...ada sawah bendang....dekat kaki gunung jerai....

Baju & tudung murah je tu hehe...

eynda said...

Bim....kurus skit la dari raya puasa tu...tapi lengan tu perasan tak macam giant haha....tak kisah le baju beli kat mana kan...janji selesa & sesuai :-) Nyesal buat baju raya puasa lepas mahal2...takleh pakai...:-(

luv_ma said...

cantek akk:)

eynda said...

TQ ma :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails